сряда, 6 април 2011 г.

Ръчно изработените обувки – нужда, лукс или нещо друго?

Когато става дума за ръчна изработка на обувки се подразбира, че всеки чифт е уникален сам по себе си. Всеки един от нас си е мечтал да има такива обувки – уникати, правени само за него. Този тип обувки има своите предимства. Като се загледате и ги сравните със заводските, ще установите, че е обърнато внимание на абсолютно всеки един детайл. Което на свой ред ги прави „непобедими” по качество, стил, красота и съвършенство.




Ръчно изработените обувки издържат на носене много повече отколкото заводските. Така че, когато си купувате заводски обувки трябва да знаете, че те издържа по-малко (на износване) и могат да се скапят доста бързо. И това е основната причина повечето хора да си купуват обувки всяка година, а понякога  и всеки сезон.

Най-важното е тази обувка да ти пасне. Но в повечето случаи, когато сте с нестандартна номерация се налага да обикаляте с часове по магазините, за да намерите подходящата обувка, и отново не е сигурно, че тя ще ви легне идеално. Хората с „нестандартни” крака, наистина с наслада носят ръчно изработените обувки, тъй като им лягат плътно.



Подари факта, че се правят от човек, обувките може да имат някой незавършен или некачествено направен шев и да се скапят по-бързо. „Човешко е да се греши...”.

Имайте предвид тези фактори следващият път, когато си купувате обувки.

А ти имаш ли ръчно изработени обувки?

Няма коментари:

Публикуване на коментар